ZOEKEN

HET BESTE VAN HOMELAND

 • Homeland - 03

  Carrie Mathison, Nicholas Brody en Saul Berenson zijn terug vooreen derde seizoen van Homeland, zoals altijd schitterend gespeelddoor Claire Danes, Damian Lewis en Mandy Patinkin. De verslavendeserie gaat verder met een prachtige reeks afleveringen die jefantasie weer volledig op hol doen slaan. De terreuraanslag heeftde CIA compleet uitgedund en dat is reden voor een grote klopjachtop de meest gezochte terrorist ter wereld: Nicholas Brody. TerwijlCarrie en Saul de brokken van hun persoonlijke en professioneleleven bij elkaar rapen, raken ze gevangen in een web van media enpolitieke onrust als gevolg van de recente gebeurtenissen.

  MEER INFORMATIE
 • Homeland - 02

  Homeland keert triomfantelijk terug na het winnen van zes EmmyAwards waaronder de award voor Beste Actrice voor Claire Danes,Beste Acteur voor Damian Lewis en Beste Televisieserie Drama.In seizoen 2 vervolgt Carrie haar jacht op de terroristenleider AbuNazir. Daarnaast onderhoudt zij een gecompliceerde relatie metBrody die ze wantrouwt als terrorist maar tegelijkertijd liefheeftals minnaar.Brody is gedwongen om voor dubbelagent te spelen en hij worsteltdagelijks met verschillende agenda's in zijn nieuwe functie alscongreslid. Met elke leugen die hij vertelt, komt hij steeds dieperin het nauw te zitten en wordt de kans steeds groter dat hij wordtontmaskerd.Laat je meeslepen in het spannende tweede seizoen van ongetwijfeldde beste tv-serie van het jaar.

  MEER INFORMATIE
 • Homeland - 01

  In Homeland keert de Amerikaanse marine sergeant Nicholas Brody(Damian Lewis) 8 jaar na zijn vermissing terug in zijn thuisland.De soldaat die werd geacht te zijn vermoord in Irak wordtaanvankelijk als held ontvangen. Totdat de briljante CIA agentCarrie Mathison (Golden Globe winnares Claire Danes) hem ervanverdenkt in werkelijkheid lid te zijn van Al Qaeda en van plan iseen terroristische aanval te plegen. Vertrouwend op haar instinctriskeert Mathison haar reputatie, haar carrière en zelfs haarverstand om de waarheid te achterhalen. Seizoen 1 bestaat uittalloze verborgen aanwijzingen waardoor je elke keer opnieuw ietsnieuws ontdekt!

  MEER INFORMATIE