ZOEKEN

HET BESTE VAN AMERICAN HORROR STORY

 • American Horror Story: Coven

  De uitzonderlijke, jonge heksen van de Academie van Miss Robichaux vallen ten prooi aan de krachten van onwetendheid en haat. Te midden van deze woelige tijden komt Zoe aan, een nieuwkomer die zelf een verschrikkelijk geheim met zich draagt. Fiona (Lange), een Supreme Witch met onvoorstelbare krachten, is vastbesloten om de Coven te beschermen, maar haar dwangmatige zoektocht naar onsterfelijkheid brengt haar op het pad van een krachtige voodookoningin (Bassett) en een moordzuchtige slavenbazin (Bates) die vervloekt is met het eeuwige leven. In de cast van American Horror Story: Coven vinden we enkele sterren zoals Jessica Lange*, winnares van een Emmy® en twee OSCARS®, Kathy Bates**, winnares van een OSCAR®, en Angela Bassett, die genomineerd werd voor een ACADEMY AWARD®.

  MEER INFORMATIE
 • American Horror Story: Asylum

  Het is 1964. Zuster Jude (Jessica Lange), een non met een duisterverleden, regeert met ijzeren vuist een door de kerk geleideinrichting voor gestoorde criminelen. Binnen deze gesloteninrichting loert gevaar om elke hoek. Van nazi's enseriemoordenaars tot buitenaardse wezens, niemand is veilig binnendeze muren.Griezel mee met deze unieke Golden Globe® en Emmy Award® winnendehorrorserie.

  MEER INFORMATIE
 • American Horror Story - 01

  Zet je schrap voor de schrik van je leven in dit verslavende,bijzonder stijlvolle horrorverhaal! American Horror Story is demeest originele, nieuwe psychoseksuele thrillerserie die je op hetpuntje van je stoel houdt.De familie Harmon, vader Ben (Dylan McDermott), moeder Vivien(Connie Britton) en dochter Violet (Taissa Farmiga), wil hetverleden achter zich laten en verhuist van Boston naar L.A. om eennieuwe start te maken. Maar hun nieuwe huis blijkt een donker enduister verleden te verbergen die de familie teistert als ze steedsmeer bloedstollende ontdekkingen doen over liefde, seks enmoordwraak. Naast Jessica Lange, die een Golden Globe ontving voorhaar vertolking van buurvrouw Constance Langdon, brengt het eersteseizoen tal van boeiende en huiveringwekkende personages bijelkaar.

  MEER INFORMATIE