ZOEKEN

HET BESTE VAN X-MEN

 • X-Men: Days of Future Past

  In X-Men: Days of Future Past vechten alle mutanten in twee tijdsperiodes om te zorgen dat hun ras voort blijft bestaan.

  MEER INFORMATIE
 • The Wolverine

  Wolverine (Hugh Jackman), het meest iconische personage uit het X-Men universum, is terug in een spectaculair epos dat plaatsvindt in het hedendaagse Japan. Uit zijn element in een onbekende wereld moet Wolverine de confrontatie aangaan met onverwachte en dodelijke tegenstanders in een strijd op leven en dood die hem voorgoed zal veranderen. Voor het eerst voelt hij wat het is om kwetsbaar te zijn en wordt hij tot aan zijn fysieke en emotionele grenzen gedreven… Hij staat niet enkel voor een strijd tegen het staal van de samurai, maar ook tegen zijn eigen onsterfelijkheid.

  MEER INFORMATIE
 • X-Men Origins: Wolverine

  X-Men Origins: Wolverine vertelt het verhaal van Wolverines epische en gewelddadige geschiedenis, zijn complexe relatie met Victor Creed en het onheilspellende “Weapon X” programma.

  MEER INFORMATIE
 • X-Men: First Class

  Samen met andere mutanten proberen Professor X en Magneto de wereld te redden, maar als er een kloof ontstaat tussen de twee, mondt deze uit in de oorlog tussen de ‘brotherhood’ en de X-Men.

  MEER INFORMATIE
 • X-Men: The Last Stand

  Na de ontdekking van een controversieel geneesmiddel staan de mutanten voor de keuze: hun bovenmenselijke krachten behouden of hun unieke gaven opgeven en ‘normaal’ worden.

  MEER INFORMATIE
 • X2: X-Men United

  Een mysterieuze samenzwering van de regering probeert de X-men, mutanten met superkrachten, voorgoed uit te roeien. De enige hoop op redding is om de krachten te bundelen en samen te werken.

  MEER INFORMATIE
 • X-Men

  X-men zijn mutanten geboren met uiteenlopende superkrachten. Als de boosaardige mutant Magneto een plan beraamt om de mensenwereld te vernietigen, worden zij ingezet om die te beschermen.

  MEER INFORMATIE